Известие

Collapse
No announcement yet.

КЪДЕ Е КЛАКСОНА НА 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КЪДЕ Е КЛАКСОНА НА 33

КОЛЕГИ НАй накрая реставрирах 33то ,но най интересното е чи нямам клаксон натискам не свири търсих го отпред и май няма такъв кажете къде да гледам ако някой има и пик щи съм много благодарен ,че без клаксон е куцо

1.Като натиснеш квансона слуша ли се релето дали цака/релето е до бушоните/.
    2.Заставаш отпред отляво на колата,бъркаш под бронята,над маската и там й са свирките,мн терсене място.На чичовата/тая дето карах/ ми праише номера - релето й цъка а не свири свирката,бръкнах отдоло под бронята ,размърдах й кабелната обувка и се оправи.На гадно място й са свирките.Отляво имам предвид най-вляво под бронята,тряя се бръкне.

Comment

значи като настискам клаксона си чува звук като от поржнки цък цък цък такова нещо и вчера търсихме с един майстор той даже ми намери и клаксон некъф но няма даже кабела не намирихме . казваш о лявата страна

Comment

ако няма въобще клаксон да търса ли от 33 клаксон или друг хубав ли е на 33 клаксона и ако може да ми кажете къф кабел да търса

Comment

щом като натиснеш кваксона релето цъка,релето е здраво,тогава тряя да видиш самата свирка,както съм писал по горе.По принцип свирките от всяка кола стават.

Comment

клаксона е под радиатора по принцип.
            точка

Comment

А дефакто на 33-ките след 90г. е от лявата страна на бронята зад халогена
              33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

Твоите са по газарски отпред имат решеткаи ! Ей ги мойте де са !
                Attached Files
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от rasho 33 imola Покажи съобщение
                  А дефакто на 33-ките след 90г. е от лявата страна на бронята зад халогена
                  и аз т`ва имах впредвид,ама не можах да го обясня добре

Comment

mi az imam samo edin kabel deto stur4i qvno nqmam klakson kupih edin turski za 5 leva vkarah go v
                    klemata ama ne sviri moge bi ne ocelvam neshto klimite kak sa znam li az bez klakson nqma kak da napsuvash nqkoi po krustovishteto dage trqbva da se provikvash prez prozoreca kolegata montana kaza 4e shte pomogne i dano togava stane 4e ina4e sled namesata na lisan sum mnogo dovolen ot 33to

Comment

ако може да ви помоля и снимка на жака да ми партите да знам дали със сигорност и тоя кабел благодаря предварително

Comment

Жякът е обикновена женска +обувка , а - е корпоса кадето се завива сирената да не би на не си я завил на купето ?

Comment

ми просто я нямам не съм го завивал просто нямам иначе само боднах кабела и като видях че не свири и го оставих

Comment

хаха
                            Ам как да свири бе човек само с + завий я и ще просвири !

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                              Твоите са по газарски отпред имат решеткаи ! Ей ги мойте де са !
                              На всички 33-ки с клима е там. Просто няма къде другаде да седят. На тези без клима е ясна, че седят там където имат радиатори тези с климатик.
                              На най-старите 33-ки клаксоните седят под фаровете.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                              X